Wednesday , October 27 2021

Radenko (54) koji je osumnjičen da je silovao pastorku (10) snimio ŠOKANTAN video koji donosi obrt u celom slučaju !? (VIDEO)[ad_1]

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. snimio you i na na soj FB profile okačio video u kojem priča kako se redovno telefoni čuje sa zojom suprugom M. i da se čak video so na ispred Sigurne kuće.

Radenko P.

Radenko P., Photo: facebook.com

* Radenko P. (54) u videu koji je snimio i objavio tvrdi da new silovao pastorku

* Navodi da se sa suprugom redovno čuje telefon

* Takođe navodi da supruzi nikad new fun phone

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. Iz sela Book a job on Sečanj, code Zrenjanina, post on your website in Srbiju, on autobusu or Zrenjanin snimio you in the so FB profile and video on the phone with the latest news when they watched a video so no spread Sigurne kuće u Zrenjaninu in uručio joj package, pri tom ne dajući objašnjenje otud ona sa ekerkom, u Sigurnoj kući.

Radenko (54) primoravao pastorku (9) na oralni s * ks ?! What are you going to do, uradio je nešto gnusno ?!

AUTHOR: Pink / Alo.rs/ N.M. DATE IN VREME: 16.08.2019. 13:20 – 16.08.2019. 15:34 Sumnja se da je devojčicu zlostavljao više puta tokom juna. Policija, hapšenje, Photo: Alo! / Masanori Jošida * Uhapšen Radenko N. (54) iz Zrenjanina * Sumnja se da je nekoliko puta to juna meseca pastorku (9) dodirivao po genitalijama in primoravao na oralni sex * Sumnjiči se i da je ženi pretio ubistvom Policija je uhapsila Radenka N.

Kivan na policiju u Sečnju, koja bi, kako kaže, odmah proglasila da je unhapšen, a ne da se sam prijavio, izrazio je zželju da to učini u Zrenjaninu, uz tvrdnju da nikoga new silovao i da nikada new pretio ubistvom svojoj

Radenko P. you love i ne neke meštane rodnog sela, koji su mu, kako kažu namestili silovanje, koje on new počinio. Komentari na društvenim mrežama su nakon objavljivanja video clips, različiti, od onih koji pružaju podršku mirnom i poštenom meštaninu Boke, koji povremeno radi u austriai, do onih koji go kunu i osuđuju so u ono.

Zrenjaninska policyija, kao ni tužilaštvo, so it is nisu oglasili povodom morbidnog slučaja sexualnog uznemiravanja desetogodišnje devojčice, inače pastorke Radenka P.

BONUS VIDEO: Krvavi pier to Zvezdari!

[ad_2]
Source link