Tuesday , August 3 2021

Borussia D. sezono začela s petardo, Bayern le z remijemZačela se je tudi nova sezona nemškega prvenstva. Borussia Dortmund, who is a superpokalnem srečanju descendent of Bayernu, his 5: 1 razbila Augsburg, RB Leipzig's Kevinom Kamplom on the lower left and right in the Bundesliga, Berlin Union. Branilec Naslova Bayern Munich is looking for a place to live in a pet shop, you can go to Bavarskem gostil berlinsko Hertho. Tekma se je končala z neodločenim izidom 2: 2.

Nekdanji slovenski representative Kevin Kampl prejšnji konec tedna ni sodeloval prokalni zmagi nad nekdanjim klubom Osnabrückom (3: 2), po poročanju nemških medijev pa bo nared za nedeljsko tekmo 1. kroga bundlike. Combat you odpravil poškodbo gležnja, tako da bo candidate za gostovanje v Berlinu, bo bo Union debitiral with elito.

Bayern are new to this season with neodlocking and proti berlinski Herthi. Oba gola za domače je zabil Robert Lewandovski, so Berlinčane is a representative of BiH Vedad Ibišević in Srb Marko Grujić. This drug is so very important in the past, but it is so close to Augsburga. Dvakrat je v polno saddle Paco Alcacer, which is easy to understand Jadon Sanchez. Marco Reus a reserve fish Julian Brandt.

Nemško prvenstvo, 1st hook:


Source link